På tunn is…

Lovestories. Kärlek passion 6 var för sig känns ibland Snett ute i debatten. Det framhålls att det sällan håller i längden, saknar god effekt. Är det så handlar det i mina ögon om bortspilld tid. Att löpa en runda ger samma utbyte när den väl blivit en god vana och det utan dålig efter smak. Tvärtom!

Allt tillsammans, i anpassad portion, väl blandat, tror bland annat jag på. Köper paketet även om det naturligtvis inkräktar hårdare på tillgänglig tid än ett strykarkattsbeteende och i och för sig kan vara nog så irriterande. Men då fungerar säkert förhållandet som en varm vagga ur vilken varje ny dag vaknar till trygghet, säkerhet och tillfredsställelse. Det här tror jag förresten inte – det vet jag. Även om det kanske känns lite väl tillrättlagt innan man vant sig.

Djup Kärlek parad med stor Passion är förödande – varar. In i evigheten finns inget belägg för men det tror jag. Tänker då på Ava och Frank till exempel – bra skolexempel – som inte kunde vara ifrån varandra men heller inte leva med varandra.

Olyckligt Himlastormande är säkert Olidligt. Himmel och helvete i kvadrat kan bara bli nedbrytande, det blev det också för dem. Ava lär efter deras första natt tillsammans levt i en ständig ljuv Minnesplåga och på sin dödsbädd (senare gift med en annan) lär Frank ha sagt att det nu var dags att söka upp Ava igen, säker som han var på att hon länge undrat varför han tog så lång tid på sig. Båda trodde någonstans att Himlen runt hörnet skulle vara fylld av kärlek, passion och ljuv musik samt vänliga Änglar och här hoppas verkligen för deras skull att de nådde ända fram.

Visste du att vid Hjärtesorg fungerar en och annan Magnecyl  utomordentligt. Det trodde du inte va ? Du som är Mitt-Uppe-I. Riktigt illa ute kanske måste ta till starkare vapen – en 3-o men bara under ett par dagar upp till en vecka. Dylik bedövning har en ful vana att bli till en ovana och inte 17 ska man byta ut kolera mot pest.

Men nu har jag varit alldeles för nostalgisk vilket man inte heller bör vara om man vill få något gjort. Dags dra streck här även om det inte föreligger något behov av Magnecyl. Nästa fråga Hur in i alla glödheta hittar man en bild som passar till det här…

 

~ av just ME på 24/01/2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: